Vállalkozói partnerek

Boros György-Csaba – Merkúr, a Székelyföldi üzletlánc

Boros Csaba„A vállalkozás közösségi viselkedése és társadalmi felelősségvállalása pont olyan módon kamatozik, mint egy jó befektetetés, ha megfelelő időt és energiát szánunk rá. Ugyanezt éreztük a Közösségi kártya programmal is. Először furcsának találtuk, mint hűségprogram, de ahogy telt az idő, úgy egyre inkább mutatkoztak meg az eredmények. Ez a fajta nyitás a közösségi élet irányába újdonságként hatott és ennek segítségével, sok értékes helyi programmal kötöttük össze a nevünket. A vásárlók részéről is nagy volt az érdeklődés és sikerült a közösségi tőkét hűséges vásárlókká alakítani.

Azzal, hogy más székelyföldi városokban is csatlakoztunk a kártyaprogramhoz, sikerült cégszinten egy átfogó és a közösségünkhöz méltó hűségprogramot kialakítani.”

Diósi László, CEO OTP Bank Romania

„Üdvözöljük és támogatjuk a Székelyudvarhelyi Közösségi Alapítvány kezdeményezését, a Közösségi Kártya programot, amely a korszerű fizetési eszközök népszerűsítése mellett támogatások gyűjtésére is alkalmas a közösség érdekében. Ehhez hasonló, a helyi közösségek szociális, gazdasági és kulturális fejlődését célzó programokban az OTP Bank a jövőben is aktív szerepet vállal.

Tudatában vagyunk annak, hogy csak így hozhatunk létre tartós kapcsolatokat ügyfeleinkkel, ha állandó figyelemmel követjük igényeiket és a társadalommal szemben felelősségteljes, őszinte magatartást tanúsítunk. Az évek során megtanultuk, hogy a haladást a hosszú távon felvállalt értékekre építő fejlődéssel lehet elérni.
Gratulálunk az Alapítványnak és sok sikert kívánunk!”

László János, Euro-Car Trading tulajdonos

„Hiszünk a közösségünk erejében és a közös erőfeszítések gyümölcsöző sikerében, abban a munkában, amelyet az SZKA képvisel. Elkötelezettek vagyunk a helyi ügyek és helyi lakosság, a vállalkozásunk környezete, az építő szándékú közösségi ötletek megerősítése mellett. Minden vállalat, úgy a munkavállalói, mint ügyfelei és a szűkebb környezete által szoros szimbiózisban élnek, egymásrautaltságukban és összefogásukban rejlik erejük is. Úgy látjuk, hogy ennek kifejezésére az SZKA és a Közösségi Kártya program megfelelő partner. Olyan programok, ötletek felkarolásával tudnak segíteni a helyi közösségen, amely évről-évre tényleg szemmel látható eredményt hoz, és amelyhez mi is szívesen adjuk a nevünket. A programnak természetesen hatása van a cég belső életére is. Annak eredményeképpen javul dolgozóink lojalitása a cég irányában, érezhetően büszkébbek arra, hogy egy olyan cégnél dolgozhatnak, amely komolyan veszi a helyi közösségek támogatását. Példát szeretnénk mutatni, ezért is vállalunk szerepet a programban, olyan mintát kívánunk nyújtani, mely átvehető és megfelelő módosításokkal adaptálható minden helyi vállalkozás, helyi kezdeményezés és közösségépítő ötlet esetében is.”

Mátyus Réka – a Réka Gyógyszertár vezetője

„Elsősorban azért kapcsolódtam be a programba, mert szeretek Székelyudvarhelyen élni és megpróbálom ezáltal is támogatni a jó ötleteket, egy összetartó vásárlóközösséget kialakítani, mert az mindenkinek jó, ha tartozik valahová.

A Közösségi Alapítvány az emberektől, az emberekért és az emberekkel tud működni cask, a cégek pedig ezáltal segítséget nyújthatnak, akár a saját vásárlóik ötleteinek a megvalósításához.

A befizetett adóinkból keveset látunk viszont. Az SZKA-val és programjaival pedig azokban az ötletekbe tudunk befektetni, amelyek itthon maradnak, és amelyeket mi és a gyermekeink élvezhetnek.

Tetszik, mert az SZKA összekovácsolja az embereket, a programok hasznosak mindenki számára.”

Somodi Kinga – a Harmopan Rt. marketingfelelőse

„Azzal, hogy a Közösségi Kártya program tagjai lehetünk, a Harmopan Rt., a társadalmi felelősségvállalási programját akarja fejleszteni. Célunk, hogy a vállalat termékei által nagymértékben hozzájáruljunk környezetünk fejlődéséhez, a helyi közösségek megerősítéséhez illetve a hátrányos helyzetű csoportok anyagi megsegítéséhez. Ugyanakkor célunk felhívni a helyi lakók figyelmét a környezetünkben megtalálható társadalmi problémákra, érzékenyé tegyük őket ezek felvállalására és folyamatos támogatására.

Közösségi kártyánkkal elismerni és honorálni akarjuk elkötelezett, hűséges(minden napos) vásárlóinkat, kedvezményes vásárlási lehetőségeket kínálva számukra. Hűségprogramunk célja egy megfelelő adatbázis létrehozása is, melynek segítségével jobban megismerthetjük fogyasztóinkat, növelhetjük elégedettségüket, közvetlenebb kapcsolatot alakíthatunk ki Velük, hogy úgy érezzék, pénzük, Nálunk többet ér.”

null

ifj. Mátyus Gyula fogorvos – Mátyus Dental Studio

„Jómagam szolgáltatóként a pácienseim érdekeit próbálom szolgálni alázattal, és becsülettel – a legjobb tudásom szerint. Az általuk kapott bizalom a fejlődésem záloga.

Természetesnek tartom ezt a bizalmat honorálni azáltal, hogy a cég jövedelmének egy részével a helyi közösségi aktivitásokat támogatom.

Jó dolognak tartom, hogy a közösségi kártya használata által összegyűlt összeget nem önkényesen, hanem a közösséget bevonva, szavazás által osztják el.

Hiszek abban, hogy a sok kicsi sokra megy alapon, ha mindenki lehetőségeihez mérten hozzájárul a közösség építéséhez, akkor majd büszkék lehetünk arra, hogy hol élünk, hiszen a környezetünk olyan, amilyenné mi alakítjuk.”